Park De Driesprong

Ons kleinschalig vakantiepark ligt in Nieuwveen (gemeente Nieuwkoop) met uitzicht over het polderlandschap en het water. Een mooie omgeving om te fietsen, wandelen, varen, vissen, zwemmen. Genoeg te doen. Neem je fietsen mee of huur ze op 2,5 km. Onderweg kom je langs boerderijen, Hollandse plassen (bijvoorbeeld de Nieuwkoopse Plassen, Braassemermeer, Westeinder plassen), gezellige dorpen en restaurants (aan het water). Vlakbij kan je golfen, zwemmen in een openlucht zwembad. Of huur een E-chopper.

 

De chalets liggen midden in het Groene Hart. Deze gunstige ligging is ideaal. Steden zoals Leiden, Den Haag, Amsterdam, Utrecht zijn makkelijk bereikbaar. Strand, zee en de Bollenstreek (Keukenhof) zijn op 20 minuten met de auto te bereiken.

 

Op 2 km afstand ligt het pittoreske dorpscentrum van Nieuwveen met diverse winkels, zoals een warme bakker, ambachtelijke slager, een supermarkt. Uit eten? Dat kan ook in ons dorp. Er is een restaurant en een snackbar. In de dorpen om ons heen zijn nog meer eetgelegenheden te vinden. Op loopafstand kan je genieten van verse thee met wat lekkers. Dit park ligt tussen twee theetuinen.

 

Lees en kijk verder voor nog meer leuke ideeën wat er in onze omgeving te doen is.

Kijk alvast voor nog meer ideeën op de site van

- Ontdek Nieuwkoop

- Ontdek Kaag en Braassem

- Ontdek Het Groene Hart

 

Wandelen

Theetuinen

Restaurants

Stranden

Fietsen

Kanoën

Steden

Keukenhof

Musea